صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

مقایسه عجیب یک سایت حامی دولت

کد خبر: ۸۰۶۰۸
| |
28522 بازدید

در حالی که بسیاری از چهره های اصولگرا و علما و روحانیون، انتقادات زیادی را نسبت به اسفندیار رحیم مشایی وارد کرده اند، یک سایت حامی رحیم مشایی، او را با شهید آوینی مقایسه کرده است.

به گزارش «فردا» سایت حقيقت‌نيوز نوشته است: ...نگاه و نوع تفكر مهندس رحيم مشايي نسبت به هنر و مسائل سياسي تشابهات وافري با ديدگاه‌هاي شهيد مرتضي آويني دارد به همين دليل مي توان گفت مشايي شهيد آويني ديگري است پس قدرش را بدانيم. مباني فكري و نظري شهيد آويني با استناد به يادداشت ها و آثارش و همچنين كتابهايي كه منتشر كرده است با مباني فكري و نظري مهندس مشايي تشابهات مضاعفي دارد.

نگاه شهيد آويني به قشر هنرمند و توجه و حمايت از اين خواستگاه با عملكرد و نوع نگاه مهندس مشايي تشابهات فراواني دارد روشنفكري و نوع نگرش او نسبت به مسائل پيرامون خود نيز تشابهات وافري با انديشه مهندس مشايي دارد. آنهايي كه امروز سخت ترين حملات را متوجه مهندس مشايي مي كنند كساني هستند كه چندين سال قبل نيز همين برخورد قهريه و انتقادآميز را نسبت به نوع ديدگاه و عملكرد شهيد آويني داشتند...الان هم دبناله همان جريان تند و افراطي مهندس مشايي را به دليل بيان ديدگاه هايش و همچنين تعريف جديدي از سياست و مدرنيته مورد اماج حملات ناجوانمردانه خودشان قرار مي دهند انهايي كه براي اثبات خود حتي به شهيد آويني نيز رحم نكردند.

نگاه مشايي به عرصه هنر و سياست نگاهي توام با اخلاق مداري و ولايت مداري در چارچوب هاي اخلاقي و دنياي امروز است نگاهي كه شهيد آويني نيز از آن برخوردار بود اما با آن همه سابقه انقلابي باز از سوي افراطيون مورد بي مهري قرار گرفت اين نوع رفتار طي 30 سال گذشته هميشه در بازه هاي زماني مختلف با چهره هاي موجه كشورمان صورت گرفته است و بايد جوانان اين مرزو بوم با كمي دقت و تعقل و با رجوع به تاريخ در اين زمينه ذهن خود را بيدار كرده تا حق را از باطل تمييز دهند. مهندس مشايي همچون مرتضي آويني است پس قبل از آنكه از بين ما برود قدر او را بدانيم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
NORWAY
|
۱۴:۳۰ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۰
بابا دست بردارید از سر این مشایی بنده خدا. مخالفت با مشایی یا هر کس دیگر به صرف ابراز یک نظر و عقیده در چهارچوب اصول نظام و انقلاب بیش از مخالفت با مشایی یا هر فرد دیگری ترویج تنگ نظری و جمود و بی ظرفیتی است که یکی از آفت های بزرگ تاریخی ما ایرانیان می باشد.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۲۴ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۰
شهدای اسلام و جنگ هیچ کدام قابل مقایسه با هیچ یک از سیاستمدارن زمان ما نیستند
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۴۴ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۰
خداوند انسان را آفريد و انسان براي خطاهايش توجيه را
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...