تعداد بازدید : 2502
کد خبر:۸۰۵۰۸۴
کد خبر:۸۰۵۰۸۴
12941 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۳ | ۱۳۹۷/۰۳/۱۳
03 June 2018
ته چین؛

طرز تهیه بوقلمون، اردک و مرغ شکم پر

در این دستور پخت تکه‌ای سینه اردک و مرغی که استخوان‌هایش گرفته شده‌اند داخل بوقلمون بزرگی که آن نیز استخوان‌هایش جدا می‌شود قرار می‌گیرند تا بوقلمون-اردک-مرغ شکم پر غذایی مخصوص مهمانی‌ها تهیه شود. این غذای آمریکایی مخصوص مهمانیهای بزرگ طبخ می‌شود. دستور غذای آن را در این ویدیو ببینید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.