ته چین؛

طرز تهیه بوقلمون، اردک و مرغ شکم پر

کد خبر: ۸۰۵۰۸۴
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۳ 03 June 2018
تعداد بازدید : 2491

مواد لازم:
یک بوقلمون درسته 15 کیلویی
یک مرغ کامل یک و نیم کیلویی
یک اردک کامل 3.5 کیلویی یا سینه اردک
مواد برای پر کردن داخل گوشت‌ها شامل سیر، هویج، پیاز، فلفل، رزماری، برگ بو، آرد سوخاری و نمک

 

بازدید 12568
در این دستور پخت تکه‌ای سینه اردک و مرغی که استخوان‌هایش گرفته شده‌اند داخل بوقلمون بزرگی که آن نیز استخوان‌هایش جدا می‌شود قرار می‌گیرند تا بوقلمون-اردک-مرغ شکم پر غذایی مخصوص مهمانی‌ها تهیه شود. این غذای آمریکایی مخصوص مهمانیهای بزرگ طبخ می‌شود. دستور غذای آن را در این ویدیو ببینید.
اشتراک گذاری