صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
وزیر اقتصاد:

دستگاه‌امنیتی‌درباره‌مطرح‌شدن‌مافیای‌دلار‌جوابگو‌باشند

وزیر امور اقتصاد و دارایی گفت: امشب جلسه ای در دولت با حضور رئیس جمهور تشکیل و در آن، پیشنهادات بانک مرکزی درخصوص ساماندهی بازار ارز بررسی می شود.
کد خبر: ۷۸۸۶۹۱
| |
3891 بازدید
|
۱

وزیر امور اقتصاد و دارایی گفت: امشب جلسه ای در دولت با حضور رئیس جمهور تشکیل و در آن، پیشنهادات بانک مرکزی درخصوص ساماندهی بازار ارز بررسی می شود.

به گزارش ایرنا، مسعود کرباسیان امروز- دوشنبه- پس از نشست کمیسیون اقتصادی مجلس در مورد نوسانات قیمت ارز در جمع خبرنگاران افزود: نظر رسمی دولت درباره وضعیت بازار ارز توسط سخنگوی دولت گفته شده است. البته دراین رابطه امشب جلسه ای در دولت با حضور رئیس جمهوری تشکیل و پیشنهادات بانک مرکزی در خصوص ساماندهی بازار ارز بررسی می شود.

وزیر امور اقتصاد و دارایی بیان کرد: دولت موافق وضعیت موجود در بازار ارز نیست چرا که اتفاق خاصی در اقتصاد رخ نداده که قیمت ارز تا این اندازه بالا برود.

کرباسیان در مورد موضوع مافیای دلار در بازار گفت: بخش های امنیتی و ناجا باید درخصوص مطرح شدن مافیای دلار جوابگو باشند؛ به دلیل آنکه اتفاق خاصی در اقتصاد رخ نداده که بازار با التهاب موجود رو به رو شود.

وزیر امور اقتصاد و دارایی افزود: جلسه امروز ما با اعضای کمیسیون اقتصادی جلسه خوبی بود و ما پیشنهاداتی که در این جلسه از سوی نمایندگان مطرح شد را بررسی می کنیم.

کرباسیان ادامه داد: قیمت ارز منطقی نیست و باید علاوه بر کاهش قیمت ها ، بازار به ثبات برسد تا بتوانیم کارهای اقتصادی را تا پایان سال انجام دهیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۱
بررسی میشود؟؟؟؟؟؟؟اعصاب یک ملت رو بهم ریختین
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...