آخرین آمار تلفات سقوط پل عابر پیاده در آمریکا

کشته ها از کسانی هستند که در خودروهای خود زیر آوار گرفتار شدند.
کد خبر: ۷۸۳۲۸۶
| |
10932 بازدید
|
۱

سقوط یک پل عابر پیاده در میامی آمریکا دست کم چهار کشته برجای گذاشت.

به گزارش ایرنا به نقل از تارنمای شبکه سی.ان.ان، در این حادثه که روز پنجشنبه به وقت محلی و در نزدیکی دانشگاه بین المللی فلوریدا رخ داد، هشت خودرو بر اثر فرو ریختن آوار این پل تخریب شده و دستکم 9 نفر نیز زخمی شدند.

آخرین آمار تلفات سقوط پل عابر پیاده در آمریکا

کشته ها از کسانی هستند که در خودروهای خود زیر آوار گرفتار شدند. جستجو برای یافتن کشته های احتمالی در زیر آوار ادامه دارد. مقامات بیمارستانی گفتند که حال دو نفر از زخمی ها وخیم است.

این پل برای تامین امنیت عابران در یک خیابان پرتردد در نزدیکی دانشگاه بین المللی فلوریدا احداث شد. پل عابر پیاده همچنان در دست احداث بود، با این حال، مقامات روز شنبه اعلام کردند که استفاده عابران آزاد است.

این پل 174 فوت طول و 950 تن وزن داشت. همچنین این پل عابر پیاده به نحوی طراحی شده بود که بتواند در مقابل طوفان های شدید مقاومت کند و با هزینه 14.2 میلیون دلار ساخته شده بود. به گفته کارشناسان، انتظار می رفت که این پل بیش از یکصد سال دوام بیاورد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۱
یاشار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۵
حالا ببینید چجوری غرامت خواهند گرفت از شرکت مسئول این مسئله.
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت