تصاویر پیتزای مورچه که پرطرفدار شد!
تعداد بازدید : 985
کد خبر:۷۷۵۲۹۳
کد خبر:۷۷۵۲۹۳
7755 بازدید
ته چین؛

طرز تهیه سالاد الیویه

سالاد «الیویه یا الیویه / салат Оливье / Salade Olivier» سالادی روسی و نوعی غذای سرد است که از طبخ گوشت یا مرغ یا کالباس به همراه سیب‌زمینی آب‌پز و سس مایونز و خیارشور و دیگر مواد غذایی درست می‌شود. این سالاد در سده نوزدهم میلادی توسط لوسین الیویه، سرآشپز بلژیکیِ فرانسوی‌تبارِ «رستوران اِرمیتاژ» در مسکو ابداع شد و به‌تدریج در کشور روسیه، کشورهای اروپایی، و بسیاری دیگر از کشورهای جهان طرفداران زیادی پیدا کرد. این سالاد سال‌هاست که به‌عنوان یکی از اقلام اصلیِ شام شب سال نو در روسیه و کشورهای شوروی سابق قلمداد می‌شود. طرز تهیه این غذا را به شیوه مرسوم در ایران را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟