صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

عتیقه ۴۵۰۰ ساله در جیرفت کشف شد

دادستان عمومی وانقلاب شهرستان جیرفت گفت: یک عتیقه ۴ هزار و ۵۰۰ ساله در اطراف شهرستان جیرفت کشف شد.
کد خبر: ۷۷۵۱۹۴
| |
7802 بازدید

عتیقه ۴۵۰۰ ساله در جیرفت کشف شد

دادستان عمومی وانقلاب شهرستان جیرفت گفت: یک عتیقه ۴ هزار و ۵۰۰ ساله در اطراف شهرستان جیرفت کشف شد.

 

به گزارش تسنیم از جیرفت، حسین سلامی شامگاه امشب در جمع خبرنگاران در رابطه با کشف یک عتیقه در جیرفت اظهارداشت: پلیس اطلاعات پس از با خبر شدن از کشف یک شی تاریخی در اطراف جیرفت بلافاصله وارد عمل شده و اقدامات لازم را انجام دادند.

وی تصریح کرد: این شی یک رکاب عتیقه مربوط به عصر مفرغ که به شکل کیف‌دستی است و در یکی از روستاهای حومه جیرفت کشف شده است.

دادستان عمومی وانقلاب شهرستان جیرفت با تاکید بر اینکه این شی عتیقه باستانی توسط کارشناس میراث فرهنگی کارشناسی شده است، اظهارداشت: در بررسی‌های به عمل آمده مشخص شد این شی از جنس مرمریت است.

وی با بیان اینکه این شی مربوط به عصر مفرق است، تصریح کرد: این شی تاریخی به ارتفاع 28 سانتی‌متر و طول 28 سانتی متر و به قطر 8 سانتی متر است.

سلامی با اشاره به قدمت شی کشف شده در جیرفت گفت: این شی مربوط به 4 هزار 500 سال پیش است.

وی با بیان اینکه تاکنون سه نفر متهم در این زمینه شناسایی شده و اقدامات لازم برای دستگیری فوری آنها در حال انجام است افزود: دستگاه قضا با تمام قدرت با قاچاقچیان اشیاء عتیقه برخورد خواهد کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...