ته‌چین؛

طرز تهیه بریان

کد خبر: ۷۷۴۷۷۸
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۰ 17 February 2018
تعداد بازدید : 1069
کد خبر: ۷۷۴۷۷۸
|
۲۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۰ 17 February 2018
|
8977 بازدید
بازدید 8977
بریان یکی از غذاهای معروف در میان مسلمانان شبه قاره هند است که با برنج، ادویه‌ها و طعم‌دهنده‌های مختلف و گوشت (اغلب گوشت بز) طبخ می‌شود. این غذا با دستورپخت‌هایی نزدیک به هم در سراسر آسیا از جمله ایران تهیه می‌شود. بریان با بریان اصفهان به کلی متفاوت است. طرز تهیه مشهور بریانی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
با توجه به تسلیح رژیم صهیونیستی به سلاح اتمی و حمایت تسلیحاتی و اطلاعاتی آمریکا و ناتو از این رژیم؛ با دستیابی کشورمان به سلاح هسته ای موافقید؟