تعداد بازدید : 12121
کد خبر:۷۷۳۹۶۹
کد خبر:۷۷۳۹۶۹
49994 بازدید
نظرات: ۱
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۸ | ۱۳۹۶/۱۱/۲۴
13 February 2018
ته چین؛

دستور پخت سریع باقالی پلو

پخت باقالی پلو معمولاً یک فرایند زمانبر است اما برخی رستوران‌ها این غذا را به شیوه سریع تهیه می‌کنند. جوادی جوادی این شیوه پخت باقالی پلو را قلابی می‌خواند. آموزش این شیوه پخت را از این آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
مهدی کوششی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۰:۴۹
سلام اقای جوادی در ویدیویی اظهار ناراحتی کرده بودند از کپی برداری از اشپزی و ویدیو های ایشان امیدوارم که شما از انها نباشید ممنونم
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.