تعداد بازدید : 12126
کد خبر:۷۷۳۹۶۹
کد خبر:۷۷۳۹۶۹
50096 بازدید
نظرات: ۱
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۸ | ۱۳۹۶/۱۱/۲۴
13 February 2018
ته چین؛

دستور پخت سریع باقالی پلو

پخت باقالی پلو معمولاً یک فرایند زمانبر است اما برخی رستوران‌ها این غذا را به شیوه سریع تهیه می‌کنند. جوادی جوادی این شیوه پخت باقالی پلو را قلابی می‌خواند. آموزش این شیوه پخت را از این آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
مهدی کوششی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۰
سلام اقای جوادی در ویدیویی اظهار ناراحتی کرده بودند از کپی برداری از اشپزی و ویدیو های ایشان امیدوارم که شما از انها نباشید ممنونم
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟