مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
روش تشخیص روغن زیتون اصل
تعداد بازدید : 12128
کد خبر:۷۷۳۹۶۹
کد خبر:۷۷۳۹۶۹
50220 بازدید
نظرات: ۱
ته چین؛

دستور پخت سریع باقالی پلو

پخت باقالی پلو معمولاً یک فرایند زمانبر است اما برخی رستوران‌ها این غذا را به شیوه سریع تهیه می‌کنند. جوادی جوادی این شیوه پخت باقالی پلو را قلابی می‌خواند. آموزش این شیوه پخت را از این آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
مهدی کوششی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۰
سلام اقای جوادی در ویدیویی اظهار ناراحتی کرده بودند از کپی برداری از اشپزی و ویدیو های ایشان امیدوارم که شما از انها نباشید ممنونم
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟