کد خبر: ۷۷۳۹۶۹
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۹:۲۸ 13 February 2018
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
پخت باقالی پلو معمولاً یک فرایند زمانبر است اما برخی رستوران‌ها این غذا را به شیوه سریع تهیه می‌کنند. جوادی جوادی این شیوه پخت باقالی پلو را قلابی می‌خواند. آموزش این شیوه پخت را از این آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: