صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رئیس‌جمهور پیشین گرجستان بازداشت شد

منابع خبری گزارش دادند، رئیس‌جمهوری پیشین گرجستان توسط عوامل ناشناس در کی‌یف بازداشت شده است.
کد خبر: ۷۷۳۷۱۴
| |
5582 بازدید
رئیس‌جمهور پیشین گرجستان بازداشت شد

منابع خبری گزارش دادند، رئیس‌جمهوری پیشین گرجستان توسط عوامل ناشناس در کی‌یف بازداشت شده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، گزارش‌های منابع مختلف حاکی از آن است که میخائیل ساکاشویلی توسط عوامل ناشناس «بازداشت» یا «ربوده» شده است.

در صفحه رسمی فیس‌بوک ساکاشویلی آمده است که افراد ناشناس که نقاب بر چهره داشتند، ساکاشویلی را «ربوده‌اند». در همین حال، سخنگوی ساکاشویلی اعلام کرد که از محل اقامت فعلی وی خبری ندارد. وی خاطرنشان کرد، بر اساس برخی اطلاعات، افرادی که ساکاشویلی را گرفته‌اند، از اعضای یک واحد ویژه سرویس مرزی بودند. با این حال، سرویس مرزی اوکراین از اظهار نظر در این باره خودداری کرده است. پلیس کی‌یف نیز اعلام کرده که در این ماجرا نقشی نداشته است.

سخنگوی این چهره اپوزیسیون اوکراین تصریح کرد: ما این اقدام را بازداشت با هدف اخراج ساکاشویلی از اوکراین تلقی می‌کنیم. ممکن است آنها او را به طور غیرقانونی به لهستان بفرستند.

از سوی دیگر، وزارت کشور اوکراین خبر بازداشت ساکاشویلی را تأیید کرده است.

بر اساس گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، رئیس‌جمهوری پیشین گرجستان در رستورانی در کی‌یف دستگیر شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟