کد خبر: ۷۷۲۶۳۹
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۵ 10 February 2018
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
برای پختن یک چلوکباب خوب یا یک شویدپلو باکیفیت، فقط کباب یا شوید کافی نیست و باید برنج خوبی نیز داشت. برنج همراه با کباب را معمولاً چلو و برنج مخلوط در مواد را پلو می‌گویند. پس از آموزش برنج کته، اکنون شیوه پخت برنج آبکش و اسرار برنج چلوکبابی و شویدپلو را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: