تعداد بازدید : 1843
کد خبر:۷۷۲۴۵۹
کد خبر:۷۷۲۴۵۹
9628 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۶ | ۱۳۹۶/۱۱/۱۹
08 February 2018
ته چین؛

طرز تهیه فلافل

فلافل گلوله سرخ شده نخود و ادویه‌جات است. این غذا در خاورمیانه و به‌ ویژه ایران، عراق، سوریه و لبنان، بیشتر تهیه می‌شود و طرفداران پرشماری دارد. البته در اکثر نقاط جهان می‌توان این غذا را مشاهده کرد، هرچند طرفداران کمتری دارد. تهیه فلافل خوش طعم یکی از هنرهای یک آشپز حرفه ای است. این هنر را از جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.