ورود غیر مجاز به عراق قربانی گرفت

در اثر انفجار مین در خاک عراق نزدیک مرز مهران، یک تبعه ایرانی جان باخت و یک تن دیگر زخمی شد.
کد خبر: ۷۷۱۲۵۳
| |
5024 بازدید
|
۱

در اثر انفجار مین در خاک عراق نزدیک مرز مهران، یک تبعه ایرانی جان باخت و یک تن دیگر زخمی شد.

یک منبع مطلع روز یکشنبه به ایرنا در بغداد گفت که چهار شهروند ایرانی که به صورت غیر مجاز و از نقاط ناشناخته وارد خاک عراق شده بودند، با انفجار مین مواجه شدند.

گزارش حاکی است پس از ورود این افراد به خاک عراق، درنقطه ای نزدیک به مرز مهران، در اثر انفجار یک مین باقیمانده از زمان جنگ تحمیلی، یک نفر از آنان کشته و یک تن دیگر زخمی شد.

این منبع همچنین از بازداشت دو تن دیگر از این افراد از سوی طرف عراقی و سپری کردن مراحل بازجویی خبر داد.

هنوز از هویت و انگیزه این افراد برای ورود غیر قانونی به خاک عراق اطلاعاتی به دست نیامده است.

سفارت ایران در بغداد در مناسبت های مختلف از شهروندان ایرانی خواسته است به برای جلوگیری از بروز حوادث ناگوار از سفر به عراق از طرق غیر قانونی و خارج از مرزهای رسمی جدا خودداری کند.

مقامات ایرانی تاکید دارند ورود به عراق باید با گذرنامه و روادید معتبر و احترام کامل به قوانین و مقررات این کشور صورت گیرد.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۲ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۵
بار کج به منزل نرسد
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟