ته چین؛

طرز تهیه نودل مرغ و سبزیجات

کد خبر: ۷۷۰۶۸۷
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۷ 03 February 2018
تعداد بازدید : 900
بازدید 9167
«نودل / Nudel» یا رشته فرنگی یک غذای اصلی است که از برش خمیر فطیر (عمل آوری نشده) به شکل‌های مختلف تهیه می‌شود. نودل که ریشه‌های چینی دارد، نواری نازک و بلند مرسوم‌ترین فرم نودل است، اما نودل به شکل‌های بسیاری متنوعی برش می‌خورد که از جمله آن‌ها می‌توان به فرم‌های موجی، لوله‌ای، رشته‌ای و صدفی اشاره کرد. به طور معمول نودل در آب جوش طبخ شده و گاهی به آن روغن خوراکی و نمک نیز افزوده می‌شود. در انگلیسی آمریکایی، نودل یک واژه فراگیر برای محصولات فرآوری شده خمیر آرد است. در انگلیسی بریتانیایی واژه نودل به طور کلی به غذایی از خمیر آرد اشاره دارد که به شکل نواری نازک و بلند است. اکنون طرز تهیه نودل مرغ و سبزیجات را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری