کد خبر: ۷۶۶۲۵۰
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۶ - ۲۰:۳۵ 20 January 2018
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
تهیه و پخت کباب کوبیده، کاری سهل و ممتنع است. از طعم تا پخت کباب اتفاقات متعددی رخ می‌دهد که باعث می‌شود ما سراغ کبابی‌ها برویم؛ اما چلوکبابی‌ها دقیقاً با چه فرمولی کباب را می‌پزند که نه خشک می‌شود و نه از سیخ می‌افتد؟ اساساً فرمول مواد یک کباب کوبیده استاندارد چیست؟ جواد جوادی آشپز حرفه‌ای طرز تهیه یک کباب کوبیده به شیوه مرسوم در آشپزخانه‌های صنعتی را آموزش داده که در تابناک می‌بینید و فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
خبرهای مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: