تعداد بازدید : 40601
کد خبر:۷۶۶۱۴۲
کد خبر:۷۶۶۱۴۲
109088 بازدید
نظرات: ۲
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۱ | ۱۳۹۶/۱۰/۳۰
20 January 2018
ته چین؛

آموزش روشن کردن زغال در منقل

احتمالاً برای روشن کردن زغال در منقل از مواد آتش زا نظیر نفت یا ژل های شیمیایی استفاده می‌کنید که ممکن است در لحظه نسوزد و بخارآتش جذب مواد غذایی شود. در آشپزخانه‌های حرفه‌ای ایرانی از چه روشی استفاده می‌شود؟ جواد جوادی آشپز حرفه‌ای که در ملبورن مستقر است، در این زمینه یک روش ساده و سالم را پیشنهاد می دهد. در تابناک فرار می‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۸
ممنونمازآقای جوادی عالیییی بود
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۵
سلام واقعا ممنون راحترین و سرعترین راهی بود که تا حالا بری روشن کردن زغال یاد گرفتم خدا خیرتون بده کبابتون همیشه براه تنوتون سالم
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟