تعداد بازدید : 40604
کد خبر:۷۶۶۱۴۲
کد خبر:۷۶۶۱۴۲
109228 بازدید
نظرات: ۲
ته چین؛

آموزش روشن کردن زغال در منقل

احتمالاً برای روشن کردن زغال در منقل از مواد آتش زا نظیر نفت یا ژل های شیمیایی استفاده می‌کنید که ممکن است در لحظه نسوزد و بخارآتش جذب مواد غذایی شود. در آشپزخانه‌های حرفه‌ای ایرانی از چه روشی استفاده می‌شود؟ جواد جوادی آشپز حرفه‌ای که در ملبورن مستقر است، در این زمینه یک روش ساده و سالم را پیشنهاد می دهد. در تابناک فرار می‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۰
ممنونمازآقای جوادی عالیییی بود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۵ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۷
سلام واقعا ممنون راحترین و سرعترین راهی بود که تا حالا بری روشن کردن زغال یاد گرفتم خدا خیرتون بده کبابتون همیشه براه تنوتون سالم
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟