ته چین؛

دستور پخت سوپ سبزیجات کاری و نارگیل

کد خبر: ۷۶۴۹۶۷
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۳ 16 January 2018
تعداد بازدید : 97

مواد لازم:
یک عدد گل کلم
یک و نیم پیمانه شیر نارگیل
یک پیمانه استاک مرغ
یک چهارم پیمانه گشنیز خورد شده
دو قاشق غذاخوری پودر کاری
یک پیمانه مخلوط سبزیجات
یک چهارم قاشق چای‌خوری آبلیمو
نصف قاشق چایخوری نمک
پودر فلفل سیاه به میزان دلخواه

بازدید 7366
سبزیجات کاری و نارگیل سوپی است ساده که از ترکیب سبزیجات مختلف گل کلم و شیر نارگیل تهیه می‌شود در این ویدیو نحوه درست کردن سوپ سبزیجات به روش "کاری" که روشی هندی است را فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری