میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اجرای حکم اعدام ۴ تروریست در مصر

کد خبر: ۷۶۰۹۴۶
| |
2912 بازدید

منابع مصری از اجرای حکم اعدام ۴ نفر که در عملیات تروریستی استادیوم ورزشی کفرالشیخ دست داشتند، خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری فارس، اداره زندان‌های وزارت کشور مصر حکم اعدام ۴ نفر از متهمان پرونده استادیوم ورزشی «کفرالشیخ» را اجرا کرد.

طبق گزارش وبگاه «الیوم‌السابع»، این متهمان عبارتند از: لطفی ابراهیم اسماعیل (۲۳ ساله)، احمد عبدالمنعم سلامه (۴۱ ساله) و سامح عبدالله محمد (۳۱ ساله)، عبداللطیف رضوان (۴۳ ساله).

پیش از این دادگاه مصر حکم اعدام ۷ متهم پرونده معروف به انفجارهای استادیوم ورزشی«کفر الشیخ» مربوط به سال ۲۰۱۵ را صادر کرده بود که از این تعداد ۳ نفر به صورت غیابی محاکمه و حکم اعدام آنها صادر شده بود.

قضیه به ۱۵ آوریل سال ۲۰۱۵ بازمی‌گردد که در اثر وقوع انفجاری در نزدیکی درب استادیوم ورزشی کفر الشیخ ۳ تن از دانشجویان دانشکده جنگی در استان کفرالشیخ کشته و تعدادی نیز زخمی شدند.

متهمان این پرونده ۱۶ نفر هستند که ۸ نفر آنها به صورت غیابی محاکمه شده‌اند و از جمله این متهمان نیز رئیس دفتر اداری گروه اخوان‌المسلمین در کفرالشیخ و معاون وی است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت