تعداد بازدید : 710
کد خبر:۷۶۰۸۷۱
کد خبر:۷۶۰۸۷۱
9337 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۳ | ۱۳۹۶/۱۰/۱۲
02 January 2018
ته چین؛

دستور پخت گوشت دنده گوساله به سبک میسیسیپی

تفت‌آب‌پز کردن گوشت گوساله به روش پختی گفته می‌شود که در آن ابتدا گوشت تفت داده شده و سپس در ترکیبی از ادویه و آب گوشت پخته می‌شود. این روش از این جهت خوشمزه‌تر است که با روسوز کردن سطح گوشت طعم کاراملی شده آن به غذا اضافه می‌شود. زمانی این روش در اوج خود قرار دارد که از مواد چسبیده به کف ماهیتابه‌ای که گوشت را در آن روسوز کرده‌اید برای درست کردن سس گریوی استفاده کرده و از این سس برای آب‌پز کردن گوشت استفاده کنید. در این ویدیو می‌توانید با روش درست کردن گوشت دنده گوساله به سبک میسیسیپی آشنا شوید. در این سبک از ادویه‌های خاصی برای طعم‌دار کردن گوشت استفاده می‌شود که می‌تواند خوشمزگی آن را دوچندان کند.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.