تعداد بازدید : 586
کد خبر:۷۵۹۴۳۷
کد خبر:۷۵۹۴۳۷
7768 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۲ | ۱۳۹۶/۱۰/۰۷
28 December 2017
آسپرین؛

تغییر حس چشایی در هواپیما

تحقیقاتی توسط خطوط هوایی آلمانی لوفت‌هانزا نشان داده است که با کاهش فشار کابین در ارتفاع بالای پرواز اکسیژن کمتری به خون می‌رسد و این باعث کاهش حس مزه و بو در انسان می‌شود به همین دلیل مسافران علاقه بیشتری به غذاها و نوشیدنی‌هایی که مزه قویتری دارند نشان می‌‌دهند.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.