ته چین؛

طرز تهیه کوفته استافینگ سوخاری

کد خبر: ۷۵۹۴۱۵
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۷ 28 December 2017
تعداد بازدید : 251
کد خبر: ۷۵۹۴۱۵
|
۰۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۷ 28 December 2017
|
10014 بازدید

مواد لازم:
نصف پیمانه آرد
قاشق چایخوری ادویه مرغ
نمک و فلفل به میزان دلخواه
دو تخم مرغ
دو قاشق غذاخوری شیر
یک پیمانه خرده نان
نصف پیمانه پنیر پارمیزان
نصف قاشق چای‌خوری پودر فلفل سیاه
دو پیمانه و نیم از هر نوع غذایی که از قبل در یخچال باقیمانده باشد

بازدید 10014
آیا نمی‌دانید که با باقی مانده غذای خود چه کنید؟ در این ویدیو یک روش ساده برای استفاده از استافینگ و یا باقی مانده پر کن غذا را فرا می‌گیرید تا یک پیش غذای خوشمزه تهیه کنید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟