تعداد بازدید : 1103
کد خبر:۷۵۸۱۰۸
کد خبر:۷۵۸۱۰۸
13410 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۰ | ۱۳۹۶/۱۰/۰۳
24 December 2017
ته چین؛

طرز تهیه کیک اکلر

اِکلِر (éclair) نوعی نان‌شیرینی خامه‌ای فرانسوی‌ست که با دو لایه کراکر گراهام و با خامه قنادی منجمد در لا به لای آن‌ها، درست می‌شود. در این ویدیو طرز تهیه این کیک بدون پختن و بسیار ساده آموزش داده می شود.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.