مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
تعداد بازدید : 1103
کد خبر:۷۵۸۱۰۸
کد خبر:۷۵۸۱۰۸
13489 بازدید
ته چین؛

طرز تهیه کیک اکلر

اِکلِر (éclair) نوعی نان‌شیرینی خامه‌ای فرانسوی‌ست که با دو لایه کراکر گراهام و با خامه قنادی منجمد در لا به لای آن‌ها، درست می‌شود. در این ویدیو طرز تهیه این کیک بدون پختن و بسیار ساده آموزش داده می شود.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟