تعداد بازدید : 287
کد خبر:۷۵۶۳۷۹
کد خبر:۷۵۶۳۷۹
7755 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۳ | ۱۳۹۶/۰۹/۲۷
18 December 2017
ته‌چین؛

طرز تهیه مرینیت فاهیتا

خواباندن یا خیساندن مواد غذایی در یک چاشنی، اغلب اسیدی و مایع پیش از پخت است. خواباندن یا همان مرینیت کردن معمولاً برای طعم دادن به غذاها و ترد کردن گوشت استفاده می‌شود. به چاشنی مخلوط مایعی که معمولاً گوشت و ماهی را در آن می‌خوابانند مرینیت (ترچاشنی) گفته می‌شود که در این ویدیو طرز تهیه مرینیت فاهیتا توضیح داده شده است.فاهیتا غذایی مکزیکی و تگزاسی-مکزیکی است که به هر نوع گوشت بریان شده در تورتیلای ذرت یا آرد گفته می شود. مرینیت این دستور آشپزی برای انواع استیک و مرغ قابل استفاده است.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.