صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

واکنش پرسپولیس به ورود بازرس به پرونده‌های مالی

کد خبر: ۷۵۴۲۷۴
| |
6911 بازدید
واکنش پرسپولیس به ورود بازرس به پرونده‌های مالی

مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس از ورود بازرس ویژه وزارت ورزش و جوانان به پرونده های حقوقی این باشگاه اظهار بی اطلاعی کرد و گفت: حکم قطعی برای پرونده «گولچ» نیامده است.

به گزارش مهر، پندار خمارلو درباره ورود بازرس ویژه وزارت ورزش و جوانان به این پرونده اظهار داشت: در جریان این موضوع نیستم و نمی دانم این موضوع صحت دارد یا نه. به هر حال فکر می کنم در دوره مدیریتی قبلی و فعلی، روند باشگاه سیر طبیعی خودش را طی کرده است و همگی از سلامت مدیران پرسپولیس اطمینان کامل دارند.

وی درباره خبرهای مطرح شده در خصوص جریمه باشگاه پرسپولیس درمورد پرونده آنتونی گولچ با بیان مطلب فوق، گفت: این موضوع را معاونت حقوقی باشگاه بطور کامل در جریان است. یادم می آید زمانی که گولچ می خواست از ایران برود به او اعلام کردیم به باشگاه مراجعه کند و حقوق معوقه اش را دریافت کند. اما او به باشگاه نیامد و همین موضوع هم باعث شد تا شکایتی را به دلیل عدم حضورش در تمرینات تیم تنظیم کرده و به فیفا ارسال کنیم.

مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس تصریح کرد: درباره این پرونده نیز مستنداتی از ما خواسته شد که آنها را ارائه کردیم اما فکر می کنم هنوز هیچ حکم قطعی مبنی بر محکومیت باشگاه پرسپولیس نرسیده است. دلیل زمان‌بر شدن این پرونده هم به خاطر شکایتی است که هر دو طرف از یکدیگر داشته اند.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار