محافظ شخصی سعد حریری «تنها» به لبنان بازگشت

کد خبر: ۷۴۵۰۸۸
| |
21728 بازدید

عکس‌های گرفته شده از فرودگاه ریاض نشان می‌دهد محافظ شخصی نخست‌وزیر مستعفی لبنان به بیروت بازگشته است.

به گزارش فارس، تصاویر گرفته شده از فرودگاه «ملک خالد» در ریاض نشان می‌دهد «محمد دیاب» محافظ شخصی «سعد الحریری» نخست‌وزیر مستعفی لبنان با پرواز شماره «423ME » از عربستان به لبنان بازگشته است.


محافظ شخصی سعد حریری «تنها» به لبنان بازگشت
 
بر اساس گزارش شبکه «الجدید» محمد دیاب تنها به لبنان بازگشته و «عبد العربی»دیگر محافظ شخصی الحریری فعلا در ریاض مانده است.

عربستان سعودی در دعوت از الحریری برای سفر به این کشور از او خواسته بود بدون هیچ مشاور و همراهی به ریاض برود و فقط دو تن از محافظان نخست‌وزیر مستعفی لبنان در سفر به عربستان با او بودند.
 
 
 
 
 
 
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت