مواد لازم:دو قاشق غذاخوری خردل دیژونیک قاشق چای‌خوری فلفل سیاهنصف قاشق چای‌خوری نمکدو قاشق غذاخوری روغن کانولاچهار عدد فیله ماهی سفید (تیلاپیا، کاد، سل و غیره)یک عدد پیازچهار حبه سیریک ریشه زنجبیل دو و نیم سانتی‌متریپنج عدد بادام هندی نصفهنصف پیمانه گوجه‌فرنگی درشت خورد شدهیک قاشق غذاخوری روغن کانولادو قاشق چای‌خوری فلفل کایننصف قاشق چای‌خوری پودر زردچوبهیک قاشق چای‌خوری پودر زیرهیک قاشق چای‌خوری پودر گشنیزیک قاشق چای‌خوری نمکیک قاشق چای‌خوری شکریک چهارم پیمانه آب سبزیجاتیک چهارم پیمانه گشنیز تازه