توضیح و عذرخواهی مهدی فخیمزاده
مهدی فخیمزاده با حضور در برنامه «من و شما» درباره قهرش از برنامه زنده «سینما دو» توضیح داد.به گزارش خبرآنلاین، مهدی فخیمزاده در حالی که مهمان پنجشنبه شب برنامه زنده «سینمادو» بود، بعد از ارتباط تلفنی با لاله اسکندری برنامه را ترک کرد.
این کارگردان و بازیگر سینما و تلویزیون، روز جمعه 12 آبان با حضور در برنامه «من و شما» که با اجرای آرش ظلیپور از شبکه شما روی آنتن رفت، در توضیح قهرش گفت: «با خانمی که برنامهریز «سینما دو» بود صحبت کرده بودیم که من به برنامه بیایم صحبتم را بکنم و شخص دیگری هم در برنامه نباشد. ایشان هم به من قول دادند.»
فخیمزاده افزود: «اما بعد در جریان برنامه، خانم لاله اسکندری روی خط برنامه آمدند و صحبت کردند اما بعد وارد بحث شدند. صحبت ایرادی ندارد اما ما نشستیم و ده دقیقه تا یک ربع مجری برنامه با خانم اسکندری صحبت میکردند، باز هم تا اینجای ماجرا ایرادی نداشت اما بعد مجری اعلام کرد که یک وُله ببینیم و خانم شما روی خط باشید تا برگردیم.»
ابن کارگردان و بازیگر در پایان گفت: «من همینجا از مردمی که برنامه «سینما دو» را میدیدند، معذرت میخواهم.»
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱۳
حرمت خودشو حفظ کرد
برخی از مجریان بلد نیستند چگونه حرمت نگه دارند و چون تریبون دستشون است خودشان را غوره نشده مویز می پندارند.
بروند از بعضی مجریان یاد بگیرند اداره کردن برنامه را
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟







