صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

لاریجانی بار دیگر به کوجک زاده تذکر داد

كوچك‌زاده: مباحث جلسه روز يكشنبه اگرچه دستمايه برخي بيمار دلان خريده در كسوت خطير و حساس فعاليت رسانه‌اي قرار گرفت بنا به توصيه خيرخواهانه دوستان گذشتم و در پيشگاه خدا گلايه‌هايم را عرضه خواهم داشت.
کد خبر: ۷۳۳۸۸
| |
18662 بازدید

رئيس مجلس گفت:: اگر كارها بر نظرات امام(ره) باشد مي‌تواند فضا را معقول و معتدل كند.

به گزارش خبرنگار پارلماني ايلنا در جلسه علني روز سه‌شنبه مهدي كوچك‌زاده نماينده تهران در تذكري آيين‌نامه‌اي با استناد به ماده 77 آيين‌نامه داخلي مجلس اظهار داشت: در جلسه روز يكشنبه در پاسخ به اين مساله كه بنده حرفي بي‌مبنا زدم و ايراد اتهامات از تريبون مجلس مي‌تواند موجب خدشه در جايگاه مجلس شود،رياست مجلس با دستور قطع تريبون من براي چندمين‌بار اهانت‌هايي به اينجانب كردند كه شايسته شان و جايگاه رئيس مجلس نبود.

وي ادامه داد: من از آنچه ايشان گفتند، اگرچه دستمايه برخي بيمار دلان خريده در كسوت خطير و حساس فعاليت رسانه‌اي قرار گرفت بنا به توصيه خيرخواهانه دوستان گذشتم و در پيشگاه خدا گلايه‌هايم را عرضه خواهم داشت.

عضو كميسيون فرهنگي افزود: اما براي اينكه اين رسم سخيف ايراد اتهامات بي‌مبنا از تريبون مجلس در جهت تخريب ملغي شود، خطاب به خودم و همه همكاران فرازي از فرمايشات گوهربار امام(ره) را هديه مي‌كنم.

كوچك‌زاده در واكنشي به مخالفت نمايندگان كه با فرياد دو-دو نظرشان را نسبت به تذكر وي اعلام مي‌كردند، گفت: از اينجا به بعد فرمايشات حضرت امام است و اميدوارم دو-دو نكنيد.

وي خاطرنشان كرد: امام(ره) مي‌فرمايند اگر بنا باشد كه شما به جاي اينكه اقتصاد مردم را درست كنيد و به جاي اينكه اين كشور را بررسي كنيد و ببينيد كجاهاست كه مخروبه است و مردم از همه‌چيز ساقط هستند، به جاي اينكه اگر بنشينيد سر مسند و با حرف و فحاشي و وهم مسائل را غفلت از آن بكنيد، اين همان است كه قدرت‌هاي بزرگ مي‌خواهند تا اين مملكت خرابه بماند و صداي مردم در آيد.
نماينده تهران در ادامه گفت: اين همان است و شما هم عمال آمريكاييد منتهي ملتفت نيستيد، يك عاملي داريم كه مستقيما از سفارت آمريكا دستور مي‌گيرد و يك عاملي داريم كه براي او كار مي‌كند و خودش نمي‌داند.

كوچك‌زاده تاكيد كرد: خود آدم نمي‌فهمد كه براي چه كسي كار مي‌كند، اگر شما كار به مردم نداشته باشيد و به مصالح مردم و كشور كار نداشته باشيد و فقط مشغول اين باشيد كه من چطورم، شما چطوريد، مردم با من هستند، با شما هستند، اين همان است كه آمريكا مي‌خواهد و شما از عمال آمريكا هستيد و در عذاب با آنهايي كه از عمال آمريكا بودند، مشترك هستيد.

وي يادآور شد: من به همين دليل از پاسخ به جزئيات اهانت‌هايي كه آقاي لاريجاني كردند، گذشتم.

لاريجاني در پاسخ به تذكر كوچك‌زاده كه نسبت به مديريت رئيس مجلس در جلسه راي اعتماد وزرا انتقاد كرده بود، اظهار داشت: از جنابعالي كه اين تذكرات را با توجه به نكاتي كه حضرت امام(ره) فرموده بودند، بيان كرديد تشكر مي‌كنيم و اگر اين بيانات را سرلوحه كار قرار دهيد همه‌چيز مستقيم خواهد شد.

اين سخن لاريجاني با فرياد احسنت احسنت نمايندگان همراه شد و رئيس مجلس ادامه داد: در جلسه علني گذشته، مخالف و موافق مي‌توانستند مطالب خود را بيان كنند و تحت عنوان تذكر موافقت يا مخالفت درست نبود و من تنها در مورد نگفتم و يكي ديگر از دوستان هم كه به عنوان تذكر مي‌خواست راجع به يكي از وزرا اعلام نظر كند، گفتم كه اين صحيح نيست.

وي در ادامه خطاب به كوچك‌زاده افزود: قاعدتا قبول داريد كه تشخيص اين موضوع با رئيس جلسه است، بنده به شما گفتم كه تذكرتان را وارد نمي‌دانم و شما نبايد ادامه مي‌داديد من هم از اين مساله گذشتم چون شما نكاتي را گفتيد كه خوب نبود در جلسه مطرح شود.

لاريجاني ادامه داد: اگر كارها بر نظرات امام(ره) باشد مي‌تواند فضا را معقول و معتدل كند كه براي فهم مسائل بهتر باشد.

گفتني است در هنگام صحبت‌هاي كوچك‌زاده نمايندگان بارها به شكل يكصدا فرياد ”دو-دو” (مخالفت) سردادند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟