تعداد بازدید : 109
کد خبر:۷۲۹۴۱۲
کد خبر:۷۲۹۴۱۲
5320 بازدید
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۹ | ۱۳۹۶/۰۶/۲۰
11 September 2017
ته چین؛

طرز تهیه کرم بروله کدو تنبل

«کرم بروله / Pumpkin Crème Brûlée» دسری فرانسوی است که در آن فرنی وجود دارد و بر روی آن شکر ریخته و شکر را میسوزانند. در این طرز تهیه ولی ظرف کرم بروله خود یک کدو تنبل است و فرنی آن نیز کدو تنبل میباشد.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.