کد خبر: ۷۲۸۴۹۷
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۰ 09 September 2017

مواد لازم:

دو و نیم پیمانه آرد
شکر دو قاشق غذاخوری
نمک یک قاشق چای‌خوری
کره یک پیمانه
یک عدد تخم‌مرغ
آب یخ سه تا چهار قاشق غذاخوری
دو سوم پیمانه شکر
یک چهارم پیمانه نشاسته ذرت
یک چهارم قاشق چای‌خوری دارچین
پوست رنده شده لیمو
چهار تا پنج پیمانه انواع بری‌ها
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
کره یک قاشق چای‌خوری
یک قاشق چای‌خوری شکر
میوه های بری شامل بلوبری و توت فرنگی و تمشک قرمز و سیاه و غیره می‌باشد. انواع بری‎‌ها میوه‌ها تابستانی محسوب می‌شوند. پای بری که به طور معمول با ترکیب انواع بری‌ها درست می‌شود یکی از اولین و اصلی‌ترین نمونه‌های شیرینی پای است. در این در دستور پخت مواد پرکننده پای به نحوی سفت می‌شوند که می‌تواند آن را به راحتی با برش‌های جداگنه سرو کرد
اشتراک گذاری
برچسب ها
خبرهای مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: