صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

مشکل امروز جامعه ما از زبان قرائتی

کد خبر: ۷۲۷۲۰۶
| |
8338 بازدید
|
۲
مشکل امروز جامعه ما از زبان قرائتیرئیس ستاد اقامه نماز با بیان اینکه لیسانسه‌ها بالاترین آمار بیکاری در کشور را دارند، گفت: ما مشکل مدرک نداریم بلکه مشکل امروز ما، فکر است.

به گزارش فارس، حجت الاسلام محسن قرائتی رئیس ستاد اقامه نماز طی سخنانی در همایش مهارت‌آموزی سربازان، اظهار داشت: ما امروز در کشور طرح تحول نمی‌خواهیم بلکه مرد تحول لازم داریم تا این برنامه‌ها را اجرا کند.

وی با بیان اینکه باید خاک آموزش و پرورش و دانشگاه را عوض کرد، گفت: در موضوع مهارت آموزی، کل کشور فلج است، لیسانسه‌ها بیکار هستند و این همه دانش‌آموز و دانشجوی بیکار داریم.

قرائتی با تاکید بر لزوم ایجاد تحول در حوزه‌های علمیه تصریح کرد: بنده در این خصوص نامه ای هم خدمت مقام معظم رهبری دادم  چراکه معتقدم طلبه‌ها هم باید مهارت ببینند.

وی با بیان اینکه یک روحانی خوب کسی است که مردم جای خالی او را حس کنند، افزود: وقتی رفتن من به نمازجمعه تهران، به تعداد نمازگزاران اضافه نمی‌کند رفتنم فایده‌ای ندارد.

قرائتی خاطرنشان کرد: ما امروز به روحانیونی مانند نواب و افراد کت و شلواری مانند شهید رجایی نیاز داریم.

وی با بیان اینکه لیسانسه‌ها بالاترین آمار بیکاری در کشور را دارند، گفت: ما مشکل مدرک نداریم بلکه مشکل امروز ما، فکر است.
 
تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۲
انتشار یافته: ۲
ali
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۶ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۳
مشکل امروز کشور ما فکر است
ما که نفهمیدیم اگه شما فهمیدین به ما هم بگین
مهدی
|
Germany
|
۱۴:۲۲ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۳
مدرک تقلبی فکر ایجاد نمی‌کند.
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات