ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

مذاکره با دستگاه قضایی برای تماس صوتی تلگرام

وزیر ارتباطات اعلام کرد: با دستگاه قضایی برای برقراری تماس صوتی تلگرام مذاکره می‌کنیم
کد خبر: ۷۲۶۰۵۲
| |
6042 بازدید
مذاکره با دستگاه قضایی برای تماس صوتی تلگراموزیر ارتباطات گفت: به‌عنوان مطالبه مردم مذاکرات مجددی با دستگاه قضایی برای برقراری تماس صوتی تلگرام انجام می دهیم تا ببینیم می توانیم این امکان در اختیار مردم باشد یا خیر.
 
به گزارش خبرگزاری خانه ملت، محمدجواد آذری جهرمی درباره برقراری مجدد تماس صوتی تلگرام و اقدامات این وزارت‌خانه در این راستا، اظهار داشت: اگر از دیدگاه حقوق مصرف‌کننده نگاه کنیم در حال‌حاضر برنامه‎‌های بسیاری با امکانات برقراری تماس صوتی وجود دارد، دلیل انسداد تماس صوتی تلگرام به موضوعاتی که از سوی دستگاه قضایی اعلام شد بر می‌گردد و این دستور به شرکت‌های ارائه کننده خدمات داده شده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: مرجع قضایی تصمیم گرفته و اینکه آیا خود مرجع قضایی این موضوع را برطرف می‌کند یا خیر موضوع دیگری است، اما از این جهت که چنین امکاناتی برای مردم کشور فراهم باشد یا خیر باید گفت که چنین امکانی در حال حاضر وجود دارد.

آذری جهرمی افزود: به‌ عنوان مطالبه مردم مذاکرات مجددی در این خصوص صورت می‌گیرد تا مشاهده کنیم چهارچوب‌های این موضوع چگونه است و اینکه آیا می‌توانیم مشکل را برطرف کنیم تا این امکان در اختیار مردم باشد یا خیر، مطالبات مردم از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بسیار زیاد است اما باید با انرژی این مطالبات را پیگیری کنیم.
 
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟