سودای برنزه شدن دختر ۱۸ ساله را سوزاند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین از سوختگی ۸۰ درصدی دختر جوان قزوینی با اقدام خودسرانه برای برنزه شدن خبر داد.
کد خبر: ۷۲۳۶۰۷
| |
9663 بازدید
|
۴
سودای برنزه شدن دختر ۱۸ ساله را سوزاند
تسنیم نوشت: رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین از سوختگی ۸۰ درصدی دختر جوان قزوینی با اقدام خودسرانه برای برنزه شدن خبر داد.

منوچهر مهرام با اشاره به اقدامات خودسرانه برخی افراد در امور بهداشتی و سلامتی اظهار داشت: متاسفانه دختر 18 ساله قزوینی به هدف برنزه کردن پوست خود دچار سوختگی شد.

وی بیان کرد: درصد سوختگی در این بیمار 80 درصد بوده که با دستور پزشکان باید به بیمارستان سوختگی تهران منتقل شود تا اقدامات درمانی و تخصصی انجام شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین گفت: بیمار مذکور در اقدامی خودسرانه با استفاده از کرم ضدآفتاب و داروی متوکسالن ویژه برنزه کردن پوست در معرض نور مستقیم خورشید قرار گرفته که سبب سوختگی شدید شده است.

مهرام گفت: بیمار که 2 ساعت در معرض نور خورشید بوده با بروز سوختگی و پوست‌اندازی به سرعت به بیمارستان شهید رجایی منتقل شده و تحت درمان قرار گرفته است.

وی ادامه داد: از شهروندان درخواست داریم در مصرف دارو و امور درمانی به هیچ وجه خودسرانه و بدون مشورت با پزشک اقدامی نکنند چراکه احتمال بروز اتفاقی جبران‌ناپذیر و تلخ وجود دارد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۴۸ - ۱۳۹۶/۰۵/۳۱
بی عقلا
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۴ - ۱۳۹۶/۰۵/۳۱
مگر به پزشکان هم اطمینانی هست.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۶/۰۵/۳۱
انشالله نسل نادانها محو شود. همین فرمان بروید جلو...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۹ - ۱۳۹۶/۰۵/۳۱
حداقل اسم داروها را نمي گفتيد؟!!!!!!!!!
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ملاقات ترامپ و پزشکیان هستید؟
الی گشت