صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عامل گروگانگیری مشهد جان باخت

کد خبر: ۷۱۸۲۵۶
| |
3243 بازدید
مردی که شبانه در مشهد برای فرار از دست مأموران پلیس اقدام به گروگانگیری کرده و هدف گلوله پلیس قرار گرفته بود، در بیمارستان جان سپرد.
 
به گزارش ایران، شامگاه دوشنبه این مرد که از نظر روحی و رفتاری حالت متعادلی نداشت، عربده کشان با چاقویی در دست در خیابان امام رضای مشهد در حرکت بود که با گزارش مردمی تحت تعقیب مأموران گشت پلیس قرار گرفت اما او به محض دیدن مأموران به سمت‌شان حمله ور شد و سپس پا به فرار گذاشت.
 
فرد چاقو به دست در جریان تعقیب و گریز با پلیس به درون مغازه‌ای رفت و مرد مغازه دار را به گروگان گرفت و تلاش کرد با خودرویی از محل فرار کند اما در جریان فرار با شلیک پلیس زخمی شد و به دام افتاد.
 
گروگان این حادثه بدون آسیبی نجات یافت و گروگانگیر که از ناحیه پا بشدت مجروح شده بود به بیمارستان انتقال یافت که به دلیل شدت جراحات جان باخت.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟