تولد نوزاد عجول در پراید

سخنگوی اورژانس تهران گفت: شب گذشته نوزاد تهرانی در خودرو پراید با تلاش نیروهای اورژانس به دنیا آمد.
کد خبر: ۷۱۶۹۹۷
| |
4607 بازدید
|
۱
سخنگوی اورژانس تهران گفت: شب گذشته نوزاد تهرانی در خودرو پراید با تلاش نیروهای اورژانس به دنیا آمد.

به گزارش میزان، حسن عباسی اظهار داشت: شب گذشته زن جوانی در تماس با اورژانس از آغاز درد زایمان خود خبر داد و درخواست کمک کرد. بلافاصله یک دستگاه آمبولانس به آدرس اعلامی در سه راه تهرانپارس اعزام و با زن بارداری در داخل خودرو پراید روبرو شدند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه زمان زایمان فرا رسیده و مادر و فرزند در خطر بودند، تکنسین های اورژانس کار زایمان را با موفقیت انجام و مادر و کودک در سلامت تحویل بیمارستان شدند.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۱
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۶ - ۱۳۹۶/۰۵/۰۸
تولدت مبارک.به نظر من سایپا باید یک هدیه تولد خوشگل بهش بده چون تنها فردی هست که ثابت کرد که کابین پراید فقط جای مردن نیست!
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟