صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کلهر : سخنگوی دولت نمی شوم

کد خبر: ۷۱۵۸۲
| |
5326 بازدید

مشاور رسانه ای رئیس جمهور با اعلام اینکه قرار نیست به عنوان سخنگوی دولت دهم فعالیت کند گفت: تا کنون یک ساختار رسانه ای در قوه مجریه وجود نداشته است و دولت دهم نیز دارای چنین ساختاری نیست.

به گزارش خبرنگار مهر ، مهدی کلهر روز پنجشنبه درحاشیه اولین مجمع عمومی جمعیت آبادگران جوان ایران اسلامی در پاسخ به اینکه آیا شما یکی از گزینه های سخنگویی دولت هستید؟ اظهار داشت: من سخنگوی دولت نیستم واز گزینه های احتمالی که برای سخنگویی دولت دهم در نظر گرفته شده‌اند نیز مطلع نیستم.

وی درباره مطرح شدن خبرهایی مبنی بر رفتن وی به سازمان صداوسیما، عنوان کرد: از ریاست جمهوری به سازمان صداوسیما منتقل نمی شوم، البته با اینکه کارمند رسمی سازمان هم هستم اما درحال حاضر تصمیم برگشت به صداوسیما را ندارم.

مشاور رسانه ای رئیس جمهور درخصوص مسائل خانوادگی خود نیز گفت: بحث اجتماعی دخترم را که مطرح شده بود پاسخ دادم و جوابم بیش از آن نیست، ضمن اینکه مسئله خانوادگی من مسئله ای خصوصی است که نباید رسانه ها به آن وارد شوند.

وی در ادامه با بیان اینکه تاکنون یک ساختار رسانه ای در قوه مجریه وجود نداشته است که این دولت هم این ساختار را ندارد، گفت: درحال حاضر ساختار رسانه ای در کشور به 40 سال پیش از این برمی گردد که چنین ساختاری با رسانه های امروز جهان سازگارنیست .

کلهر با تاکید براینکه در مجموع نظام باید برای هدایت رسانه ها وقت بیشتری بگذارد، گفت: به هرحال رسانه ها اطلاعات می خواهند که باید در اسرع وقت اطلاعات مورد نیاز را در اختیارشان گذاشت.

وی با اشاره به اینکه سرعت رسانه های ما با عصر اطلاعات همخوانی ندارد، گفت: خیلی از رسانه ها به دلیل اینکه ساختار مجموع اطلاع رسانی در کل نظام اصولی نیست اطلاعات غلط به مخاطب می دهند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟