صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ادعای‌شلیک‌اخطار ناو‌آمریکایی به‌سمت قایق‌سپاه

دو مقام آمریکایی روز سه‌شنبه مدعی شده‌اند یک ناو نیروی دریایی آمریکا اقدام به شلیک اخطار به سمت یک قایق گشت‌زنی ایرانی در کرانه شمالی خلیج فارس کرده است.
کد خبر: ۷۱۵۶۲۵
| |
4478 بازدید
دو مقام آمریکایی روز سه‌شنبه مدعی شده‌اند یک ناو نیروی دریایی آمریکا اقدام به شلیک اخطار به سمت یک قایق گشت‌زنی ایرانی در کرانه شمالی خلیج فارس کرده است.

به گزارش فارس, یک مقام پنتاگون مدعی شده که گمان می‌رود قایق مورد نظر متعلق به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بوده است. مقام‌های پنتاگون مدعی شده‌اند قایق ایرانی به فاصله 150 یاردی (حدود 140 متر) ناو آمریکایی «یو.اس.اس تاندر بولت» نزدیک شده است.
مطابق این ادعا، قایق ایرانی به هیچ‌یک از علائم ارتباطی شناخته‌شده بین‌المللی برای اعلام وضعیت خطر، اعم از تماس‌های رادیویی، شلیک منور و پنج انفجار کوتاه توجهی نکرده‌ است.

یکی از دو مقام مورد استناد «سی‌ان‌ان» می‌گوید پس از این مراحل، ناو آمریکایی به دلیل نگرانی از احتمال برخورد، اقدام به شلیک اخطار به داخل آب کرد.
مقام دیگر پنتاگون مدعی شده که شناور ایرانی در این مرحله نزدیک شدن به ناو آمریکایی را متوقف کرد، اما برای چند ساعت اقدام به گشت‌زنی در آب‌های اطراف کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار