سفیر کره جنوبی در ایران؛ عاشق کله پاچه و سیرابی!
تعداد بازدید : 427
کد خبر:۷۱۱۶۹۶
کد خبر:۷۱۱۶۹۶
10493 بازدید
ته چین؛

شیره سفیدی که بعد از پخت روی سالمون پدید می‌آید، چیست؟

برخلاف تصور بسیاری از شما آن چربی نیست بلکه نوعی پروتئین به نام آلبومین است که در سفیده تخم‌مرغ هم پیدا می‌شود. در ابتدا شفاف است اما حرارت آب آن را تبخیر می‌کند و تنها شیره سفید آن باقی می‌ماند. با اینکه خوردن آن هیچ زیانی ندارد اما می‌توانید با خواباندن سالمون در آب نمک به مدت نیم ساعت پیدایش این شیره را به حداقل برسانید.
گزارش خطا
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟