ته چین؛

شیره سفیدی که بعد از پخت روی سالمون پدید می‌آید، چیست؟

کد خبر: ۷۱۱۶۹۶
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۹ 11 July 2017
تعداد بازدید : 403
کد خبر: ۷۱۱۶۹۶
|
۲۰ تير ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۹ 11 July 2017
|
9557 بازدید
بازدید 9557
برخلاف تصور بسیاری از شما آن چربی نیست بلکه نوعی پروتئین به نام آلبومین است که در سفیده تخم‌مرغ هم پیدا می‌شود. در ابتدا شفاف است اما حرارت آب آن را تبخیر می‌کند و تنها شیره سفید آن باقی می‌ماند. با اینکه خوردن آن هیچ زیانی ندارد اما می‌توانید با خواباندن سالمون در آب نمک به مدت نیم ساعت پیدایش این شیره را به حداقل برسانید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟