تعداد بازدید : 414
کد خبر:۷۱۱۶۹۶
کد خبر:۷۱۱۶۹۶
9845 بازدید
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۹ | ۱۳۹۶/۰۴/۲۰
11 July 2017
ته چین؛

شیره سفیدی که بعد از پخت روی سالمون پدید می‌آید، چیست؟

برخلاف تصور بسیاری از شما آن چربی نیست بلکه نوعی پروتئین به نام آلبومین است که در سفیده تخم‌مرغ هم پیدا می‌شود. در ابتدا شفاف است اما حرارت آب آن را تبخیر می‌کند و تنها شیره سفید آن باقی می‌ماند. با اینکه خوردن آن هیچ زیانی ندارد اما می‌توانید با خواباندن سالمون در آب نمک به مدت نیم ساعت پیدایش این شیره را به حداقل برسانید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.