ته چین؛

دستور پخت کیک هویج

کد خبر: ۷۱۰۰۸۷
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۶ - ۲۰:۵۹ 07 July 2017
تعداد بازدید : 1447
 
مواد لازم :
چهار تخم‌مرغ
یک و یک چهارم پیمانه روغن گیاهی
دو پیمانه شکر
دو قاشق چای‌خوری وانیل
دو پیمانه آرد چند منظوره
دو قاشق چای‌خوری جوش شیرین
دو قاشق چای‌خوری بیکینگ‌پودر
نیم قاشق چای‌خوری نمک
دو قاشق چای‌خوری دارچین
6-8 هویج متوسط
یک پیمانه پکان(گردو آمریکایی) خورد شده
نصف پیمانه کره نرم شده
225 گرم پنیر خامه‌ای نرم شده
چهار پیمانه شکر قنادی
یک قاشق چای‌خوری وانیل
گردوی پکان
بازدید 11272
کیک هویج، یک کیک متنوع و ساده برای مهمانی‌ها، جشن‌های تولد و یا صرفا دسری خوشمزه برای وعده‌های غذایی محسوب می‌شود. دستور پخت کیک هویج با پوشش پنیر خامه‌ای را در «تابناک» فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری