صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
هشدار وزارت بهداشت؛

نوشیدنی یخ زده نخورید

کد خبر: ۷۰۸۱۹۵
| |
3545 بازدید
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو، گفت: نوشیدنی ها نباید یخ زده باشد و مردم از خرید نوشیدنی های یخ زده خودداری کنند.
 
به گزارش میزان، نسترن محمدی افزود: با توجه به فرارسیدن فصل تابستان و گرمای شدید در برخی از مناطق لزوم استفاده و نگهداری مواد غذایی در فروشگاه‌ها و مغازه‌ها دو چندان می‌شود.
وی گفت: شهروندان هنگام خرید محصولات غذایی به ویزه نوشیدنی‌ها حتما به آرم سازمان غذا و دارو و تمامی مشخصات آن از جمله تاریخ تولید و انقضا، پروانه بهداشتی ساخت و دیگر موارد لازم دقت نمایند.

محمدی اظهار داشت: تمامی نوشیدنی‌ها از جمله آب‌های معدنی حتما باید در داخل یخچال‌های مناسب و با دمای مناسب یخچال نگهداری شوند.

رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو در ادامه بیان داشت: نوشیدنی‌ها به هیچ عنوان نباید یخ زده باشند و مصرف کنندگان از خرید نوشیدنی‌های یخ زده خودداری کنند.

وی گفت: نوشیدنی‌ها و مواد غذایی که امکان فاسد شدن آن‌ها بالا است، به هیچ عنوان نباید زیر نور آفتاب قرار بگیرد و مصرف کنندگان هنگام خرید به خصوص در مسافرت‌ها به این موضوعات توجه جدی داشته باشند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار