ته چین؛

دستور پخت شیرینی لیمویی

کد خبر: ۷۰۸۰۴۱
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۸ 01 July 2017
تعداد بازدید : 72

مواد لازم:
آرد چند منظوره (250 گرم) دو پیمانه
شکر (۱۰۰ گرم) نیم پیمانه
نمک (۳ گرم) نیم قاشق چای‌خوری
کره بدون نمک (225 گرم) یک پیمانه
شکر (300 گرم) یک و نیم پیمانه
آرد چند منظوره (32 گرم) یک چهارم پیمانه
چهار عدد تخم مرغ
پوست لیموی رنده شده (12 گرم) دو قاشق چای‌خوری
آب لیمو (160 میلی‌لیتر) دو سوم پیمانه

بازدید 5080
شیرینی لیمویی یکی از خوش طمع‌ترین شیرینی‌هایی است که می توانید تست کنید. این شیرینی بسیار نرم با طعم لیمو با یک ترکیب تازه و جدید آماده می‌شود. دستور پخت این شیرینی را در «تابناک» فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری