ته چین؛

دستورپخت کاپ کیک رنگی

کد خبر: ۷۰۷۹۲۳
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۶ - ۰۳:۰۰ 01 July 2017
تعداد بازدید : 107
مواد لازم:
چهار عدد تخم مرغ
يک قاشق چاي خوري وانيل
نيم پيمانه شکر قنادی
نيم پيمانه کره آب شده
یک پیمانه آرد شیرینی‌پزی
خامه قنادی
اسپرینکلز
بازدید 4785
کیک های رنگی به نظر می رسد که با شیوه‌های بسیار پیچیده ای تهیه می‌شوند و در ابتدا یک چالش برای آشپزهای سنتی محسوب می‌شوند اما اکنون در طول دو دقیقه می‌توانید دستور پخت این کیک‌ها را در «تابناک» فرا بگیرید. این کیک‌ها علاوه بر جذابیت برای چیدمان مقابل مهمان، برای کودکان نیز بسیار جذاب هستند.
اشتراک گذاری