شمال خنک می‌شود

کد خبر: ۷۰۷۵۳۹
| |
4718 بازدید

کارشناس سازمان هواشناسی از بارش پراکنده باران در برخی شهرهای سه استان خبر داد.

 
به گزارش میزان، فریبا گودرزی با اشاره به آخرین وضعیت جوی کشور، گفت: امروز برای استان های خراسان شمالی، رضوی، جنوبی، سیستان وبلوچستان، کرمان و یزد وزش باد شدید و گرد و غبار پیش بینی می شود. این وضعیت تا روز شنبه در این استان ها ادامه دارد.

وی ادامه داد: در زابل به علت وزش شدید باد، گرد و غبار و کاهش دید رخ می دهد.

کارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه از امروز گرما در نوار شمالی کشور،کم خواهد شد گفت: طی امروز و فردا در شهرهای استان های اردبیل، آذربایجان شرقی و غربی شاهد افزایش ابر و بارش پراکنده خواهیم بود.

گودرزی از مواج بودن خلیج فارس و دریای عمان خبر داد و  در مورد هوای تهران گفت: هوای تهران امروز و فردا صاف است و در برخی ساعات با وزش باد، همراه می شود. امروز پایتخت در گرمترین ساعات به 39 درجه بالای صفر می رسد.
 
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت