با خیال راحت جگر بخورید!
رئیس اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه تاکید کرد: آنچه درباره آلودگی جگر گوسفند به میکروب بیماری تب کریمه کنگو مطرح میشود، قطعا شایعه بوده و حتی وزارت بهداشت هم عدم صحت این موضوع را اعلام کرده است.به گزارش ایسنا، غلامحسن شیرازی اظهار کرد: از سوی وزارت بهداشت نیز این گونه اعلام شده که مصرف دل، جگر و قلوه مشکل خاصی نداشته و آنچه در برخی شبکههای مجازی در این باره عنوان شده، صحت ندارد. ما نیز این موضوع را به واحدهای خود ابلاغ کردهایم.
وی افزود: مردم میتوانند با خیال راحت به مصرف این مواد بپردازند چرا که آنچه در واحدهای صنفی تهیه میشود، تماما از سوی کشتارگاهها تامین شده و در کشتارگاهها نیز نمایندگان دامپزشکی نظارت کامل بر سلامت مواد دارند.
رئیس اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه با بیان اینکه این شایعه پنج تا شش برابر فروش اهالی این صنف را کاهش داده است، اظهار کرد: این اتفاق در شرایطی رخ میدهد که همه چیز تحت کنترل است و همانطور که اشاره شد از نظر بهداشت مواد هیچگونه جای تردیدی وجود ندارد.
شیرازی همچنین اظهار کرد: حتی افرادی که در کنار خیابانها به فروش دل، جگر و قلوه میپردازند هم تاکنون مشکلی نداشته و هیچگاه رخ نداده است که در واحدهای این صنف مشکلی گزارش شود. این در حالی است که در حال حاضر حداقل ۸۰۰ واحد صنفی مجاز در تهران فعالیت دارند.
به گزارش ایسنا، طی هفتههای گذشته در شبکههای اجتماعی مطالبی منتشر شده بود که بر اساس آنها اینگونه ادعا میشد که جمعی از پزشکان متخصص عفونی اعلام کردهاند که اگر گوشت چندین ساعت در یخچال باشد و فریز شود بخاطر تغییر پی اچ میکروب به راحتی از بین خواهد رفت اما جگر اگر صد روز در یخچال باشد و فریز هم شود میکروب آن از بین نرفته و میتواند ناقل بیماری تب کریمه کنگو باشد بر همین اساس تا اطلاع ثانوی جگر نخورید.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۹
انتشار یافته: ۱۹
الهی که این مریضی سبب بشه قیمت گوشت و جگر به یک سوم کاهش پیدا کنه و همون قیمت یک سال پیش بشه. 200 درصد افزایش داشتیم در این یکسال.گوشت کیلویی 20 تومن الان شده 60 تومن.
پاسخ ها
ناشناس
| ۱۰:۵۹ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۴
چون بقیه جاها 38 تومنه
قبلا که 25 تومن بود
پارسال گوشت کیلویی 25-20 بود.
امسال 50-60
افزایش حقوق 10 درصد.پارسال دو ماه یک کیلو میخوردیم. الان دو ماه 340 گرم.
سال بعد 110 گرم.
.
.
و سال 1400 چیزی هم بدهکار میشویم.
زيرا تمام روئساي امور هاي صنفي خود از كسبه همان شغل هستند
و اغلب هم داراي چنيدن واحد صنفي زنجيره اي ميباشند
و جديدا مد شده كه هر خبري را از دهان رئيس اتحاده اعلام ميكنن و به عنوان حجب بيان ميشود
در صورتي كه در پش پرده اين خبر قطعا سود جوري و نفع بردن مالي م اقتصادي يكطرفه پنهان است كه اين عين فساد و ظلم است
مثلا هر ساله روساي اتحاديه حليم و كله پزي قيمت جديد حليم اعلام ميكنن
مگر حليم اعلا چند تمام ميشود كه هر ساله شاهد افزايش قيمت ان هستيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حليم فقط يك مثال ساده وعاميانه بود
اگر تحقيق كنيد متوجه عمق فساد در اين خصوص ميشود.................................
سر کوچه محله معروف؟؟!؟
چند ساله گوشت حداقل 40 تومنه!!!
پاسخ ها
ناشناس
| ۱۴:۱۹ - ۱۳۹۶/۰۴/۰۴
گوشت در يكسال اخير جهش دو برابري داشت
و هنوز برنگشته سر جاش
اوالين گفتن دامدارا به علت بارش هاي خوب دام نميفروشن رسيديم تابستان هنوز نميفروشن؟؟؟؟ برو اطلاعات خودت رو دقيق كن و بعد ايراد بگير
پول نداریم بخریم به جاش سویا کباب می کنیم با سیب زمینی پخته میزنیم به بدن جگر را هم بو میکشیم تا طعمش را حس کنیم
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟







