ورزش تهران مديردار شد
آيا با اين خبر «معاون رئيسجمهور و رئيس سازمان تربيتبدني در حكمي سيدرضا افتخاري را بهعنوان مديركل تربيتبدني استان تهران منصوب كرد» ورزش پايتخت از بحران خارج خواهد شد؟ تربيتبدني تهران بعد از سالهاي مديريت حجتالله خطيب، رنگ ثبات به خود نديده است. مدتي جمشيد تقيزاده که اصلا تهراني نبود مديريت تربيتبدني استان را برعهده گرفت که کار خاصي از او براي ورزش پايتخت نديديم.
به نوشته تهران امروز؛ در اسفندماه گذشته مددي که از نزديکان محمد عليآبادي بود بعد از مدت کوتاهي مديريت در اين اداره کل از سمت خود برکنار شد و ظاهرا برکناري او با حرف و حديثهاي بسياري همراه شد از جمله مسائل مالي مربوط به ساختوسازهاي دومين دوره بازيهاي کشورهاي اسلامي.
مدتي هم شروين اسبقيان بر مسند امور تکيه زد که اين يکي با سيستمي متفاوت از نوع جديد مديريت بر ورزش تهران نظرها را به خود جلب کرد. او در عين حال مديرکل تربيتبدني استان اردبيل بود و بهعنوان سرپرست موقت بر ورزش تهران نظارت داشت و رياست ميکرد!
اين اتفاق که باز هم در زمان عليآبادي رخ داد يکي از نادرترين اتفاقات ورزش تهران بود. با اين حال روز دوشنبه خبري که مردم تهران مدتها منتظر بودند تا ببينند چه وقت سرگرداني مديريتي در اين استان از بين ميرود، منتشر شد و افتخاري بر مسند امور ورزش پايتخت تکيه زد اما اينک اين سوال مطرح است. افتخاري با کدام سابقه مديريتي در سطح کلان ورزش وارد تربيتبدني استان تهران شده است؟
بهتر است سازمان تربيتبدني معيار و ملاکهاي خود را براي انتخاب اين مدير اعلام دارد تا شبهات از ميان برداشته شود. ميدانيم که او داراي مدرك كارشناسي مديريت است. در سالهاي ۸۵ و۸۶ نايب رئيس فدراسيون فوتبال بوده و از مسئوليتهاي ديگر او ميتوان به دبير فدراسيون فوتبال، سرپرست تيمملي بزرگسالان و رئيس سازمان ليگ اشاره کرد. افتخاري همچنين عضو شوراي عالي استيناف بوده و در حال حاضر معاونت مجتمع اقتصادي کميته امداد را برعهده دارد. آيا براي رئيس سازمان ورزش همين موارد معيار انتخاب افتخاري بوده است؟
آنچه بايد توجه داشت ورزش پايتخت بيش از نيمي از سرمايههاي کل ورزش را در خود جاي داده بنابراين اهميت دادن به ورزش تهران از ضروريات کار سازمان تربيتبدني است.
اين سازمان اينک به اين نتيجه رسيده ورزش تهران نه ميتواند با مديران پروازي از اين استان به آن استان اداره شود و نه ميتواند افرادي را با کمترين سابقه و تجربه مديريتي که مشکلات مالي فراوان ايجاد کرد در راس خود نگهدارد بنابراين توجه به اصول کافي مديريت براي احياي دوباره ورزش پايتخت مد نظر است که سازمان تربيتبدني را ملزم به رعايت نکات ضروري در شيوههاي مختلف برنامهريزي و نظارت ميکند.


