بازدید 2735

آسیب به محیط زیست با نوشیدن قهوه

کد خبر: ۷۰۲۹۰۰
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۹ 12 June 2017
نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که بدن انسان نمی‌تواند تمام کافئین موجود در قهوه را جذب کند و دفع مازاد آن از بدن، با ورود به نهرها، به حیات وحش آسیب می زند.

به گزارش تسنیم، در این مطالعه جدید محققان دریافتند که کافئین دفع شده پس از ورود به سامانه‌های فاضلاب مناطق شهری به نهرهای مناطق روستایی راه می یابد.

بر اساس گزارش میل آنلاین، هدف از این مطالعه که در آمریکا و توسط انجمن کنترل کیفیت آب منطقه‌ای سن دییگو انجام شد، چگونگی تاثیرگذاری این محرک بر موجودات نهرهای روستایی بود و نتایج آن نشان داد که حیوانات پس از قرار گرفتن در معرض کافئین، دچار استرس می‌شوند و قادر به محافظت از DNA خود در برابر جهش ژنتیکی ناشی از این محرک نیستند.

این مطالعه نشان داد که صدف‌های نزدیک ساحل پس از قرار گرفتن در معرض سطوح کم کافیین مجبور هستند با صرف انرژی پروتیینی بسازند که از DNA آنها محافظت می‌کند.

در مناطقی که سطوح آلاینده کافئین بالا بود، صدف ها دیگر قادر به تولید این پروتئین نیستند و در معرض خطر جهش ژنتیکی قرار می‌گیرند.
سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هفدهم رمضان