وقتی که لابی گر سعودی، امیر قطر را به سرنگونی تهدید کرد
اختلاف و شکاف میان قطر و برخی کشورهای عربی به سرکردگی عربستان، در حالی به اوج خود رسید که خبرهای زیادی در چند روز گذشته، مبنی بر تلاش عربستان برای کودتا علیه امیر قطر به گوش رسیده است.
به گزارش «تابناک»، به غیر از برخی تحلیلگران برجسته جهان عرب ـ که احتمال وقوع کودتا و یا حمله نظامی علیه قطر را بعید ندانستند ـ چند روز پیش نیز رئیس یک گروه لابی سعودی در آمریکا، آشکارا امیر قطر را به دچار شدن به سرنوشت محمد مرسی در مصر تهدید کرد.
پایگاه آمریکایی «میدل ایست آی» گزارش داد که رئیس یک گروه لابی عربستان سعودی در آمریکا، تهدید کرد، امیر قطر به دلیل حمایت از ایران و توهین به ریاض به سرنوشتی همانند محمد مرسی، رئیس جمهور مخلوع مصر دچار خواهد شد.
«سلمان الانصاری»، رئیس کمیته امور روابط عربستان و آمریکا در حساب کاربری اش در توئیتر نوشت: «به امیر قطر: با توجه به جانبداری شما از دولت افراطی ایران و توهین شما به خادم الحرمین الشریفین، می خواهم به شما یادآوری کنم که محمد مرسی همین کار را انجام داد و در نهایت منزوی و زندانی شد.»

گفته می شود به دنبال برگزاری اجلاس عربی ـ اسلامی و آمریکایی در ریاض با نام مبارزه با تروریسم کشورهای عربستان، بحرین، مصر و امارات برخورد خوبی با امیر قطر در این اجلاس نداشته اند و به شدت نزد دونالد ترامپ بدگویی دوحه را کرده اند.
عربستان و متحدانش به دولت امریکا گفته اند، دوحه در حال حمایت از تروریسم است و همچنان از جماعت اخوان المسلمین حمایت می کند.
دیدار ترامپ و تمیم در ریاض نیز دیدار گرم و صمیمانه ای نبود و ترامپ هم از تمیم خواسته که کشورش در مبارزه با تروریسم فعال باشد.
از طرفی دیگر، سران امارات نیز در ریاض در حاشیه اجلاس با ترامپ، اصلا با تمیم صحبت نکرده اند.
رسماً خالهبازیه :)))
محور اتفاق شیعی عراق دمشق جنوب لبنان به رهبری تهران باید با همکاری با محور اخوان به رهبری استانبول سر مار افعی اتحاد وهابی به رهبری ریاض رو قطع کنه
قطر حماس دولت ساقط شده ی مرسی ترکیه همه عضو اخوان المسلمین هستند و رقیب محور وهابیت( امارات بحرین عربستان) در جهان اهل تسنن





