میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

کشف یک گور دسته جمعی با صدها جسد در سوریه

کد خبر: ۶۹۸۶۳۹
| |
5334 بازدید
کشف یک گور دسته جمعی با صدها جسد در سوریهنیروهای دمکراتیک کرد سوریه روز یکشنبه از کشف یک گور دسته جمعی با صدها جسد در اطراف شهر الطبقه سوریه خبر دادند.

به گزارش ایرنا به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم, این گور دسته جمعی در یک منطقه بیابانی در شرق شهر الطبقه کشف شده است.
 
بنابر این گزارش, اجساد متعلق به سربازان سوری و اهالی شهر الطبقه است که پس از اشغال شهر الطبقه در آگوست 2014 از سوی عناصر داعش اعدام و در این منطقه دفن شدند.
 
عناصر داعش در زمان اشغال شهر الطبقه صدها تن از سربازان سوری را دستگیر کردند و بسیاری از آن ها را سر بریدند و یا به ضرب گلوله کشتند.
 
شهر الطبقه مرکز اصلی داعش در سوریه است که ازچند محور تحت محاصره نیروهای سوری و کرد قرار گرفته است.
 
پیشتر نیر اجساد صدها غیر نظامی در گورهای دست جمعی در منطقه تدمر سوریه کشف شده بود.
 
سوریه بیش از 5 سال به دلیل حضور گروه های مسلح و تروریستی نظیر داعش و جبهه النصره که از سوی غرب و برخی کشورهای منطقه حمایت می شوند با بحران روبه رو است.
 
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت