صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گروگانگیری ۴۰ میلیارد تومانی ناکام ماند

کد خبر: ۶۹۶۰۷۷
| |
3996 بازدید
معاون دادستان مشهد از دستگیری سه تن از آدم‎ربایان که فردی را در ازای دریافت مبلغ 400 میلیارد ریال پول به گروگان گرفته بودند، خبر داد.
 
قاضی حیدری معاون دادستان مشهد در گفت‎وگو با خبرگزاری میزان، از دستگیری سه نفر از آدم‎ربایان که فردی را در ازای دریافت مبلغ 400 میلیارد ریال پول به گروگان گرفته بودند، خبر داد.

وی در ادامه تصریح کرد: بیست و ششم اردیبهشت ماه سال جاری آدم ربایان مردی را در مشهد به گروگان گرفته و برای رهایی وی درخواست 40 میلیارد تومان پول کرده بودند.

قاضی حیدری ادامه داد: گروگان گیران برای آزادی این فرد درخواست خود را به 4 میلیارد تومان کاهش دادند، پس از این ماجرا این پرونده در دادسرا طرح و با دستور دادستان عمومی و انقلاب مشهد در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: با همکاری دایره جنائی پلیس آگاهی استان و افسران مجرب و کاربلد درعملیات ویژه و با تیراندازی ماموران، سه متهم گروگانگیری دستگیر شدند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟