انفجاری مهیب کابل را لرزاند

کد خبر: ۶۹۰۵۲۸
| |
4009 بازدید

انفجاری مهیب صبح روز سه شنبه کابل، پایتخت افغانستان را لرزاند. در این انفجار تانک های نظامیان خارجی هدف قرار گرفتند.

 
به گزارش ایرنا، شاهدان عینی در کابل گفتند که مهاجم انتحاری مواد منفجره همراه خود را در مقابل تانک های نظامیان خارجی در «مکرویان سوم» و نزدیکی چهارراه «عبدالحق» در ناحیه نهم شهر کابل منفجر کرد.
 
نیروهای امنیتی به محل حادثه رسیدند و خیابان های منتهی به محل حادثه را مسدود کرده اند.
به گفته شاهدان، 2 جسد در محل انفجار مشاهده شد و زخمی ها توسط امبولانس به بیمارستان 400 تختخوابی ارتش منتقل شدند.
 
پلیس کابل اعلام کرد در این حادثه 2 غیرنظامی کشته و 2 تن دیگر از جمله یک پلیس زخمی شده اند.
 
یک تانک نظامیان خارجی که بر اثر انفجار آسیب دیده بود، بلافاصله از محل انتقال داده شد، اما اطلاعی از وضعیت سرنشین یا سرنیشنان آن در دست نیست.
 
شعله های آتش از 3 خودروی غیرنظامی نیز که در نزدیکی این انفجار قرار داشتند، مشاهده می شود.
تانک های نظامیان افغان و نظامیان خارجی روزانه در خیابان های کابل در رفت و آمد هستند.
 
کابل در 20 روز گذشته در امنیت نسبی بسر می برد و روز گذشته نیز ماموران امنیتی یک بمب جاسازی شده از مقابل بیمارستان «جمهوریت» در نزدیکی ساختمان سابق وارت کشور کشف و خنثی کرده بودند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت